Zašto nam veruju?

Lajman Frenk Baum je nekada davno stvorio put od žutih cigli, koji vodi do mesta gde će neko pronaći svoje srce, neko hrabrost a neko pamet. Danas je taj put pred svima nama, već razgažen, utaban i čeka nas.


Mi smo apartman Doroti. Krajnji cilj vašeg traganja. Zajedno sa čarobnim ambijentom Vrnjačke Banje, mirisni i čist smeštaj će Vam pružiti osećaj smirenosti i spokoja.


Nastali smo 2020 godine. Novi I mladi, za kratko vreme smo ugostili veliki broj porodica, parova, prijatelja.
Naše iskustvo I splet događaja koji nas je vodio do ovog apartmana je protkan neverovatnim dokazima, koji govore kako je parvo na nasledstvo u stvari, I pored velikih poteškoća, dar od majke sa neba. Otvarale su nam šanse, postavljale su nam se prepreke, ali ono što smo u mislima isprojektovali, a u srcima duboko zacrtalii se lagano ostvarivalo.

Za kratko vreme smo zadobili simpatije I poverenje naših gostiju, koji od sveg srca preporučuju upravo naš smestaj, kao odličan izbor za stvaranje porodičnih I drugih uspomena.
Svaki trenutak organizacije je potčinjen Vašim željama. Za Vas smo prisutni u svakom trenutku, da pomognemo, posavetujemo, preporučimo. Trudimo se, da vreme koje provedete u apartmanu Doroti, bude protkano zlatnim nitima uspomena, koje ćete poneti iz Vrnjačke Banje.


Sa nestrpljenjem očekujemo i Vas u svojoj listi zadovoljnih gostiju.

Porodica Trebješanin