APARTMAN DOROTI, DOBRODOŠLI

Kitnjasta spoljašnjost vile u kojoj se nalazi apartman Doroti, je dovoljna da Vas vrati u neko zaboravljeno, romantično vreme iz prošlosti. Arhitekta Jasmina, je koristila pored svoje divne mašte, planove i izgled dvoraca Belgije, Francuske, Danske. Ideja je bila zasnovana da stambena jedinica ne bude ni obična zgrada, a ni klasična vila. Shodno tome, uradjena je i unutrašnjost. Polukružno stepenište, gelenderi od kovanog gvoždja, rukohvati od bukvinog drveta.

Šta sve poseduje Apartman Doroti?

Apartman Doroti se nalazi na drugom spratu. Deo stana je pod kosinama. Ukupne površine 65m2, apartman Doroti poseduje dve odvojene spavaće sobe. Jedna soba poseduje bračni krevet, druga dva odvojena samca. Sobe su opremljene posteljinom, peškirima. Sobe imaju norveške radijatore i izuzetno je toplo u zimskim mesecima. Kupatilo je moderno opremljeno I izuzetno prijatno. Poseduje kompletnu opremu od fena za kosu, sušača za peškire, komforne staklene kabine.

Dnevni boravak poseduje trosed koji se razvlači, lcd televizor sa Super nova paketom, optički internet, kamin. U dnevnom boravku je ineresantno osvetljenje koje možete sami da dimujete po želji. Da li volite zagušenije osvetljenje, ili pak jako, sami možete da odredite. Takodje, inverter klima obezbeđuje dovoljnu toplotu, u zimskim mesecima, kao I dovoljnu hladovinu u letnjim mesecima. Iz dnevnog boraka se izlazi na prostranu terasu, čiji pogled pokriva prostranstvo planine Goč. Ograda, kao stolice I sto su od kovanog gvožđa, što dodatno daje akcenat na raskoši. Terasa je utočište na kojem ćete slušati žubor Vrnjačke reke, osećati na koži popodnevno sunce, žmureći udisati povetarac sa planine, ili pak, u određenim trenucima, ućutkivati živahnog komšijskog petla.

apartman-doroti-vrnjacka-banja

Apartman sa kaminom

Kamin u apartmanu Doroti, je delo vrednih ruku majstora iz mesta Bele Vode, odakle se i iskopava kamen korišćen za izradu kamina, i ukrasnih detalja na fasadi.

Umirujući pogled iz kuhinje sa polukružnih prozora na borovu šumu, je za jutarnji trenutak neprocenjiv.

Doručak servirate na diskretnom trpezarijskom stolu sa četiri stolice. Kuhinja je kompletno opremjena escajgom, tanjrima, šoljama, posuđem, automatom za kafu, ketlerom, indukcionom pločom.

Zbog svog specifičnog ambijenta i lokacije, apartman je popunjen većim delom godine, pa je rezervaciju potrebno izvršiti što ranije kako biste bili sigurni da vaš planirani termin neće biti zauzet. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate u bilo kom trenutku.

Sve je namešteno sa mnogo radosti, ukusa, da bi mozaik od svetlosti i senke mogao svakoga da ostavi bez daha. Apartman Doroti je kompletno opremljen neophodnim stvarima za boravak višečlane porodici, ili parova. Možemo da ugostimo 6 osoba sa punim komforom.


Dragi gosti, dobrodošli u apartman Doroti.

Uživajte

Rezervišite svoj smeštaj već danas putem stranice kontakt.