Apartman Trojka

apartman-trojka

Vrnjačka Banja je destinacija koju ste poželeli da posetite. Lepa vest za vas! Imate priliku da odsednete u najluksuznijem smeštaju po veoma niskim cenama i to samo kod nas u apartmanima.

Posebno vam preporučujemo apartman Trojka – plavi apartman. Ova garsonjera pružiće vam idealno utočište od svakodnenog stresa i brzine života koji vodite. Atmosfera u apartmanu je glamurozna, uzvišeno mirna i relaksirajuća, za šta je najzaslužniji enterijer.

Nebo plava boja zidova ukombinovana sa belom i prelepe uramljene slike pejzaža Vrnjačke banje odmah će ostaviti pozitivan utisak na vas jer ćete to prvo zapaziti kada zakoračite u vaš smeštaj ukoliko se odlučite za trokrevetni apartman broj 3.

Francuski ležaj plus jedan singl krevet takođe u nijansama od svetlo do azurno plave boje sa belim detaljima ispunjavaju prostrani apartman svežinom i harmonijom. Apartman je takođe veoma dobro osvetljen prozorima i vratima – izlazom na terasu.

Terasa, mesto na kom kad god da ste tamo, pruža priliku da odmorite na svežem vazduhu, a pogledom na zelenilo planine Goč opustiće vaš organizam. Bilo da ste ranoranilac, pa volite da jutranju kafu dugo degustirate ili da popodne, uveče želite da se posvetite samo sebi, intimna atmosfera terase vam to dopušta.

Apartman je obogaćen dodatnim uređajima: TV, DVD, kablovska televizija sa satelitskim programima. Sigurni smo da ćete uz njima ispuniti dokolicu, a i ostati informisani o stvarima koje se dešavaju u svetu i kod nas tokom vašeg godišnjeg odmora.

U želji da se prilagodimo savremenom načinu putovanja koje je nemoguće ostvariti bez ličnih digitalnih aparata, mobilnih telefona, tableta, prenosnih računara, apartman smo upotpunili sa dovoljnim brojem utikača za struju, kako ne biste imali neprilika sa punjenjem baterija na uređajima koji su must have i tokom odmora.

Ono što će obradovati mlađe generacije, ali i poslovne ljude, te čitave porodice je besplatni Internet koji je dostupan putem WiFi konekcije. Ne morate da brinete kako ćete pronaći Internet kafe ili neki drugi centar u kom ćete iskoristiti wireless, jer vam je to dostupno u samom apartmanu.

Ako na internetu pročitate neki zanimljiv recept za specijalitet koji bi vam baš prijao, a u restoranima nije dostupan, onda možete i sami da ga spremite. Mislili smo na vas i obezbedili za goste apartmana kuhinju sa svim neophodnim elementima: mini šporet, sudopera, frižider, radni i viseći deo. Takođe od koristi za ovu varijantu je i trpezarijski sto sa stolicama.

U apartmanu Trojka ne morate svi da ležete istovremeno. Za one koji vole da budu budni do kasno, a njihovim „cimerima“ to nije najidealnije pobrinuli smo se da pored svakog ležaja, sa svake strane nalazi se noćni stočić, iznad kojeg je lampa. I to je kompromis, istovremeno neki od stanara apartmana mogu da spavaju, dok drugi uživaju u kasnim satima.

Ženski deo gostiju obradovali smo sa velikim toaletnim stočićem sa ogledalom, i prostranim garderoberom. Ulepšavanje tokom odmora nikad nije bilo tako lako i brzo zahvaljujući ovome.

U skladu sa dominantnom plavom bojom apartmana i kupatilo je uređeno u ovoj boji. Sa najsavremenijom zastakljenom tuš kabinom, fenom i bojlerom od 50 l kojim se služe samo gosti apartmana, uživaćete tokom svog boravka u Vrnjačkoj Banji.

Klima uređaj je sastavni deo apartmana, i dostupan je svakom gostu, a korišćenje jje uračunato u samu cenu apartmana. Takođe u cenu je uračunat i parking za one koji se odluče da dođu sopstvenim vozilom na omiljenu banjsku destinaciju u Srbiji.

Cena apartmana je 25 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .