Spa & wellness

spa i wellness u vrnjackoj banji

U ponudi Vrnjačke Banje nalaze se razni vidovi relaksacije, poput onih prirodnih kao što su izletišta, parkovi i kafići. Tu su takođe wellness i bazeni, koji tokom cele godine posetiocima pružaju svoje usluge.
Specijalna bolnica „Merkur“ u okviru svoje ponude pruža razne vidove wellness i spa, koji posetiocima omogućavaju vrhunsko uživanje. Tu su smeššteni Wellnes pansion, Wellnes centar „Fons Romanus“, Aqva centar „ Waterfall “, Fitnes centar „Merkur Gym“ i Peloid centar „ limus Romanus “.
IWA Wellnes centar nudi razne usluge u kojima će posetioci uživati, kao što su sauna, tepidarijum, đakuzi, tursko kupatilo, razne masaže, kozmetičke i medicinske tretmane. Centar je smešten u banjskom naselju „ Raj “, na oko 5 minuta od centra.
„ Sunny Hill “ Spa Resort ae nalazi na oko 700 metara od centra Vrnjačke Banje, na mestu koje nosi naziv Sunčani breg. Pruža usluge za odmor i okupljanje, a opremljen je smeštajnim jedinicama. Terase objekta pružaju pogled na dolinu Morave i planinu Goč.
Hotel „ Aleksandar “ u svom okviru obuhvata „ Aleksandar Spa Centar “, koji pruža usluge za relaksaciju i odmor. Nudi mali turbo džet bazen tepidarijume, đakuzi kadu, rusku banju, infra – red saunu, razne masaže i tretmane tela. Centar u saradnji sa kozmetičkom kućom „ Afrodita “ pruža usluge „ beuty paketa “, koji prati individualne potrebe svakog gosta.
„Cvetni konaci“ su smešteni u blizini termomineralnog izvora Snežnik u samom banjskom parku. Raspolažu modernim wellness centrom, a takođe nude đakuzi, tepidarijum, parno kupatilo, saunu i drugo.
Vila „КasaBlanca“ pruža mogućnosti za poslovne susrete, kao i za opuštanje i ralaksaciju.  Gostima na raspolaganju je spa centar, sauna, hidromasažna kada, soba za masažu i intimni kutak. Vila nudi terapijske i relax masaže, idealne za posetioce.