Apartman Šestica

apartman-sestica

Naša vila ima da ponudi svim posetiocima Vrnjačke Banje idealan smeštaj u apartmanu Šestica. Dvokrevetni studio apartman estetski je uređen u roze i belim kombinacijama i idealan je za žene, mada iako stidljivo i muški često priznaju da im ove nijanse odgovaraju za boravak tokom godišnjeg odmora.

Apartman je u obliku garsonjere sa predsobljem i dva francuska balkona. Osim francuskih balkona u apatrmanu se nalazi i francuski ležaj, za koji naši posetioci uvek potvrde da je veoma prostran i udoban.

 U predsoblju se nalazi garderober, u koji se mogu raspakovati stvari odmah po ulasku.

Kupatilo je zasebno i njime se služe samo gosti apartmana. On je prostran sa svim sanitarijama, tuš kabinom, grejalicom i fenom. Bojler od 50 litara neće dozvoliti da se pokvari vaš užitak prilikom tuširanja zbog nedostatka tople vode.

Posuđe i escajg ne morate da nosite, čak i ako ste odlučili da kuvate i tokom boravka u Vrnjačkoj Banji. Sav pribor za to obezbedili smo mi, kao i mini šporet sa dve ringle, sudoperu i frižider. Ako je vaša želja da pravite specijalitete tokom odmora, mi smo mislili na vas – radna površina i viseći deo se takođe nalaze u kuhinji, a trpezarijski sto sa stolicama nalazi se odmah pored.

Obezbedili smo i TV, DVD, kablovsku televiziju i WiFi konekciju za Internet za sve koji ne mogu bez ovih dodatnih uređaja. Ako vam je na odmoru potreban i lap top, slobodno ga ponesite, kao uostalom i sve druge uređaje kojima je potrebno punjenje na struju, a koji su za savremenog čoveka neophodni, jer smo mi mislil na to, pa se u apartmanu nalazi dovoljan broj štekera.

Ako ste se opredelili za dolazak u Vrnjačku Banju sopstvenim automobilom ili nekim drugim vozilom, obradovaće vas da se ispred vile nalazi potpuno besplatan parking za goste vile. Vaš ljubimac na četiri će biti pažljivo čuvan i siguran na našem parkingu.

Grejanje je organizovano uz pomoć uljanih radijatora i klima uređaja koji možete koristiti i da se rashladite ako banju posećujete tokom karnevala ili nekih drugih vrelih letnjih dana.

Cena apartmana je 20 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .