Apartman Sedmica

apartman-sedmica

Jedinstven apartman u našoj vili je Kajsija apartman – Sedmica. Enterijer apartmana je pod dominantnom pastelnom bojom voća kajsije, pa je zato idealan za one koji su poželeli da tokom boravka u Vrnjačkoj Banji opuste sva svoja čula i uživaju u nežnim tonovima svog smeštaja.

Apartman Sedmica je trokrevetni apartmana sa francuskim ležajem i još jednim singl krevetom. Najčešće su ovaj apartman iznajmljivale porodice sa detetom, ali on je pogodan za bilo koju kombinaciju.

 Kuhinja, kupatilo, terasa i predsoblje sastavni su delovi apartmana koji je u formi garsonjere. Predsoblje je veoma prostrano i u njemu se nalazi ormar u koji naši gosti mogu odložiti svoje stvari i tako sebi olakšati boravak u Vrnjačkoj Banji.

Kuhinja kajsija apartman je estetski ukombinovana sa ostatkom apartmana, a poseduje sve što poseduju kuhinje u vašim domovima: mini šporet sa dve ringle, sudoperu, frižider, radnu površinu i viseći deo sa kompletnim escajgom i posuđem koje je potrebno tokom boravka u banji.

Trpezarijski sto, toaletni stočić i noćni stočići koji se nalaze sa leve i desne strane francuskog ležaja obogatili su unutrašnjost apartmana.

Za intimne SPA momente ne morate da izlazite iz apartmana, jer u zasebnom kupatilu možete da osetite čari opuštanja u velikoj kadi. To će vam omogućiti i bojler od 80 litara i grejalica. U kupatilu se nalaze i ostale neophodne sanitarije, ali i fen.

Apartmanska terasa je omogućava da provedete deo dana na svežem vazduhu, a da ne morate da izlazite iz vile. Gleda ka severu i Gledićkim planinama.

Apartman je opremljen svi tehnološkin uređajima bez kojih je danas nezamislivo provesti dan, pa i na odmoru: Bežičnim Internetom sa WiFi konekcijom, TV uređajem sa kablovskim prijemom televizijskog programa, DVD uređajem, dovoljnim brojem utikača za struju, klimom i uljanim radijatorom. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu zakupa smeštaja, i ne naplaćuje se dodatno.

Parking neće biti problem, jer ga mi posedujemo ispred vile i on je rezervisan i besplatan za sve goste koji odluče da odsednu kod nas.

Cena apartmana je 25 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .