Prvi apartman

prvi-apartman

U Prvom apartmanu možete doživeti neponovljivo iskustvo komfora dok boravite u Vrnjačkoj Banji. Namenjen za dvoje apartman se sastoji od predsoblja, kupatila, sobe sa kuhinjom i terase.

Dominantna zelena boja stilski ukombinovana sa belom poboljšava raspoloženje i smiruje, pa čini apartman idelnim za one koji odluče da se odmore od svakodnevnog stresa.

Smeštaj je najprikladniji za parove jer poseduje francuski ležaj, mada je dostupan i za druge varijante, a vodi se kao dvokrevetni. Sa leve i desne strane ležaja nalaze se noćni stočići sa lampama.

Za one koji vole da sami spremaju hranu i kad su na odmoru apartman nudi sve kuhinjske elemente i kompletan escajg. Sudopera, frižider, radni i viseći deo i mini šporet sa dve ringle nalaze se u apartmanskoj kuhinji, koja je namenjena samo za goste apartmana. A trpezarijski sto sa stolicama omogućava da domaće kulinarske specijalitete poslužite na glamurozan način.

Kupatilo je opremljeno sa kompletnim sanitarijama, a velika kada i bojler od 80 litara dozvoljavaju gostima da dožive SPA trenutke u samom apartmanu.

Najlepši deo apartmana je prostrana terasa sa nesvakidašnjim pogledom ka Gledićkim planinama, koje se nalaze severno od Vrnjačke banje. Terasa je idelana za prvu jutranju kafu ili predvečernji odmor uz čašu vina.

Opremljen sa TV i DVD uređajem, te kablovskom televizijom sa satelitskim kanalima i WiFi konekcijom apartman ne ukida mogućnost da svoje dnevne navike ispunjavate i dok ste u Vrnjačkoj Banji.

Vruće letnje dane olakšaće vam klima u apartmanu, čije korišćenje je uračunato u cenu apartmana, a za zimske dane dostupni su i uljani radijator, tako da će hladnoća ostati iza vrata.

Za sve goste koji na odmor planiraju da dođu sopstvenim vozilom, ispred apartmana se nalazi parking na kom mogu ostaviti svoj automobil bez brige.

Cena apartmana je 20 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .