Apartman Petica

apartman-petica

Idealan za devojke i devojčice apartman Petica još se naziva roze apartman zbog boje koja dominira ovim smeštajem. Pastelne boje međutim nisu neprijatne ni za muške goste jer unose živost u atmosferu apartmana. Sa apartmanom broj pet ne možete pogrešiti ukoliko tražite smeštaj u Vrnjačkoj Banji.

Apartman je trokrevetan. Sadrži francuski ležaj i još jedan sing krevet. A cena apartmana ne zavisi od broja gostiju koji će boravitu u njemu.

Čipkane zavese sa rozim detaljima savršeno se uklapaju u enterijer apartmana i ukrašavaju izlaz na prostrani balkon.

Još jedna prednost apartmana Petica je samostalna terasa. Ni sa jedne strane se ne dodiruje sa drugim terasama, pa na njoj možete doživeti potpunu intimu uz prvu jutranju kafu sa pogledom na zelenilo planina koje okružuju Vrnjačku Banju.

U apartmanu se nalazi prava mala ženska mini kuhinja sa svim potrebnim elementima: sudoperom, frižiderom, radnom površinom, visećim elementom i mini šporetom sa dve ringle. Kompletirano posuđe i escajg dovoljni su za svakog ko odseda u apartmanu, pa nema potrebe da se gosti opterećuju pakovanjem i transportom sopstvenog posuđa.

Trpezarijski sto sa stolicama koji je neophodan u apartmanu nalazi se nadomak kuhinje, pa je i posluženje hrane ili pića jednostavno i ne oduzima mnogo vremena.

U apartmanu se nalazi TV uređaj. Ukoliko niste iz zemlje, obezbeđeni su satelitski programi putem kablovske televizije prikazuje i domaće programe za domaće turiste. DVD uređaj ispuniće zahteve onih koji tokom boravka u Vrnjačkoj Banji žele da gledaju svoje omiljene filmove ili slušaju omiljenu muziku.

Danas najbitnije pitanje posetilaca je da li postoji konekcija na Internet u apartmanu. Sa ponosom vam odgovaramo da putem WiFi konekcije možete slobodno pristupiti globalnoj svetskoj mreži iz svakog dela vile.

Kupatilo apartmana 5 ima sve potrebne sanitarije. Zastakljeni tuš i veliki bojler zadovoljiće sve goste koji uživaju u dugom kupanju. Fen i grejalica takođe se nalaze u kuputali kao deo dodatne opreme.

Ispred apartmana se nalazi parking na koji možete ostaviti svoje vozilo.

Cena apartmana je 25 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .