Apartman Osmica

apartman-osmica

Dvokrevetni studio apartman sa dve  zvezdice, apartman Osmica idealan je za smeštaj turista koji posećuju Vrnjačku Banju. Prednost ovog luksuznog apartmana je svakako boja koja dominira – boja kajsije. Pastelna, bledo narandžasta boja je ispunila prostor toplinom i svežinom doma.

U sobi koja se nalazi dva stepenika ispod nivoa predsoblja nalazi se francuski ležaj okružen sa dva noćna stočića i dve lampe. Zbog francuskog ležaja, studio apartman uglavnom iznajmljuju parovi, ali on je dostupan i za one koji to nisu.

Soba je od kuhinje vizuelno odvojena malim šankom. U kuhinji se nalaze svi potrebni elementi: mini šporet, frižider, sudopera, viseći deo i radna površina. Takođe za sve koji su se odlučili da ručavaju u apartmanu pripremili smo kompletan escajg i svo posuđe. Trpezarijski sto sa stolicama nalazi se odmah do kuhinje.

Zasebnim prostranim kupatilom se služe samo gosti apartmana. Opremljen je sa svim sanitarijama, tuš kabinom, grejalicom i fenom. Bojler od 50 litara nedozvoljava da gosti oskudevaju sa toplom vodom.

Dva francuska balkona u prostranom apartmanu Osmica pružaju dovoljno svetlosti i prelep pogled ka Gledićkim planinama.

Naši gosti imaju priliku i da besplatno uživaju u kablovskoj televiziji putem TV prijemnika, Internetu putem WiFi bežične konekcije, ugodnosti klima uređaja i parkingu. Zimi su dostupni i uljani radijatori kako bi se apartman bolje ugrejao, a njihovo korišćenje se takođe podrazumeva sa cenom najama apartmana.

Cena apartmana je 20 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .