Apartman Dvojka

drugi-apartman

Ukoliko je Vrnjačka Banja vaš izbor za putovanje, smeštaj koji vam preporučujemo je studio apartman Dvojku. Projektovan kao garsonjera ovaj apartman nudi posetiocima sve što je potrebno tokom godišnjeg odmora.

Ovaj prostrani dvokrevetni studi apartman sa predsobljem, kuhinjom i kupatilom je dobro osvetljen s obzirom da poseduje dva francuska balkona.

Okrečen u bledo zelenu boju sa belim detaljima apartman Dvojka je prijatan i topao. Lampe koje se nalaze na noćnim stočićima oko kreveta omogućavaju da sami odaberete osvetljenje tokom noći.

Prostrani francuski ležaj, TV, DVD uređaj i kablovska televizija sa satelitskim programima dovoljni su da vas zadovolje i ako odlučite da ostanete u krevetu ceo dan.

Za one koji putuju sa dosta kofera u predsoblju apartmana se nalazi ormar u kojem će lako smestiti sve što su poneli sa sobom.

Zasebno kupatilo sa tuš kabinom i svim sanitarijama koriste samo gosti apartmana. U kupatilu se od dodatnih uređaja nalazi i fen.

Kuhinja sa frižiderom, gornjim delom, radnom površinom, mini šporetom sa dve ringle omogućava da gotovite jela i tokom boravka u banji. U apartmanu se takođe nalazi i kompletno posuđe i escajg, tako da na put ne morate da nosite pribor.

Trpezarijski sto i toaletni stočić se takođe nalaze u apartmanu, a njih po potrebi možete da pretvorite i u radni prostor. Dovoljan broj štekera dozvoliće vam da sve svoje uređaje priključite na struju, a WiFi konekcija omogućava i pristup Internetu, za one koji se bez toga ne bi uputili nigde.

Grejanje u apartmanu je na struju klimom i uljanim radijatorima, čije korišćenje je uračunato u cenu. A klima vam može poslužiti i da rashladite apartman ukoliko Vrnjačku Banju posećujete leti.

Ispred vile se nalazi parking koji je namenjen za apartmanske goste.

Cena apartmana je 20 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .