Apartman Četvorka

apartman-cetvorka

Trokrevetna idila u plavom – to je najbolji opis apartmana Četvorka. Bilo da planirate da Vrnjačku Banju posetite samo na vikend ili da  ceo odmor posvetite najposećenijoj banji u Srbiji, apartman će ispuniti sve vaše prohteve.

Ambijent apartmana odiše čistotom plave i bele boje ukombinovane sa uramljenim fotografijama Vrnjačke Banje, tako i opušta goste apartmana.

Apartman je uređen kao garsonjera sa predsobljem, kupatilom, kuhinjom i sobom sa ležejevima. U apartmanu se nalaze francuski ležaj i singl krevet. Ovako raspoređen apartman je idealan za troje, međutim cena se ne menja ni ako je za goste prihvatljiva druga kombinacija.

Dva francuska balkona ispunjavaju prostor apartmana Četvorka prirodnom svetlošću u svako doba dana. Oni koji ne vole svetlost sijalice tokom dana, uz pomoć francuskih balkona neće morati da je pale.

Kuhinja apartmana se estetski uklapa u enterijer apartmana, a praktično zadovoljava sve uslove za prijatan smeštaj. Frižider, ukoliko hranu nosite sa sobom, sudopera, mini šporet, gornji element i radna površina su sve ono što je gostima potrebno tokom boravka u Vrnjačkoj Banji, a sve je smešteno u apartmanu. Sav pribor, posuđe i escajg je kompletan i nalazi se u apartmanu, pa verujemo da smo budućim gostima uštedeli dosta prostora u koferima i vremena za pakovanje.

U apartmanu se nalaze i trpezarijski sto sa stolicama, toaletni stočić i noćni stočići pored ležajeva, te ormar, tako da se u apartmanu nalazi dovoljno prostora za pravi komfor.

Kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom uređeno je na najmoderniji način. A bojler koji je vezan samo za apartman odgovara svim zahtevima naših posetilaca. Za goste smo u kupatilu obezbedili i fen i grejalicu.

Štekeri za struju vam neće praviti probleme jer ih u apartmanu ima dovoljno za sve uređaje koje gosti mogu poneti. Takođe od dodatne opreme pobrinuli smo se za TV, DVD, kablovsku televiziju i WiFi konekciju.

Da bi temperatura u apartmanu bila tačno onolika koliko gostima prija, optimalna, gosti mogu da se potpuno besplatno posluže klimom koja se nalazi u apartmanu. Tokom zime dodatno grejanje je obezbeđeno uz pomoć uljanih radijatora.

Parking ispred apartmana dostupan je za goste koji dolaze u Vrnjačku Banju svojim automobilom.

Cena apartmana je 25 evra za noć (plaćanje moguće i u dinarskoj protivvrednosti), boravišna taksa je 1 evro, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Овај унос је објављен под Smeštaj од стране .