Cenovnik

vrnjacka banja apartmani cene

Da luksuz ne mora obavezno da bude i skup, pokazale su cene naših apartmana. Neponovljivo iskustvo u smeštaju ocenjenom sa dve zvezdice po veoma pristupačnim cenama možete doživeti u našoj vili.

Cene apartmana ne zavise od broja gostiju, nego od veličine samih apartmana. Zbog toga možete smeštaj platiti znatno jeftinije, nego u nekim drugim objektima u Vrnjačoj Banji gde se cene formiraju u odnosu na broj osoba koje odsedaju u apartmanu.

Vila poseduje devet apartmana koji se dele na manje i veće. Manji apartmani su dvokrevetni sa francuskim ležajem i cena zakupa je 20 evra za noć, dok veći, trokrevetni osim francuskog ležaja poseduju i dodatni, samostalni krevet i koštaju 25 evra za noć.

Plaćanje je moguće i u dinarskoj valuti, po ceni kursa na dan plaćanja.

Cene smo formirali posle detaljnog ispitivanja tržišta i možemo se pohvaliti da smo i do 10 evra povoljniji u odnosu na neke druge apartmane iste kategorije.

U cenu su uračunati i troškovi korišćenja struje i klime, parking i WiFi konekcija.

Obavezno je i plaćanje boravišne takse od 90 dinara po danu, a deca mlađa od 7 godina ne plaćaju ovu taksu.

Ukoliko odlučite da nas posetite, možemo vam obećati da ćemo mi biti vaš izbor i svaki naredni put kada se odlučite za boravak u Vrnjačkoj Banji. Uostalom, najbolje je da se uverite sami.

Dobrodošli!

Овај унос је објављен под Info од стране .